Friday, September 24, 2010

Pakaian Tradisional The Contest...(◕‿◕✿)

salam..
mood meng'update' blog sudah datang..
mood nak join contest pun dah ade balik..haha..
jadi perlu sempat2kan masa utk update mulai hari ini..huhu..

Pakaian Tradisional The Contest ni dianjurkan oleh cik Hafidzah Hafidz the gorgeous..hehe..
sangat suka pic besar2 kat blog home dia tu..huhu..

syarat2 penyertaan ialah :
1) MESTI jadi follower Hafidzah Hafidz...
sebabnya cik organizer kate, nanti senang nak tau pape update pasal contest ni..

2) gambar yg dipertandingkan mestilah SENDIRIAN BERHAD..
means mesti gambar anda sendiri n bukan curik gambar housemate anda atau orang lain..hihi..
xkisahlah dalam gambar tu ade kawan anda ke, family ke, suami ke (e'eh, aku tambah sendiri..hehe..) asalkan ade muka anda dalam tu..

3) mesti POSING baek punya bak kate cik organizer...hehe..
xkisah nak posing camane pun, janji xde unsur xxxx atau 18SX ataupun lucah dalam erti kata lain..huhu..

4) anda juga dibenarkan menggayakan sebarang jenis BAJU TRADISIONAL..
baju kurung, kebaya, kebarung, cheongsam, sari, whatsoever..
asalkan baju tradisional n nampak molek di pandangan mata..

5) boleh juga edit pic tu kalau nak..mengikut kreativiti masing2 la..=)

6) buat entry pasal contest ni..
kalau nak tambah entry pasal blog cik organizer pun ok je..hehe..
sebarang pertanyaan bolehlah dikemukakan kepada saya..eh, bukan2!!kepada cik organizer melalui comment kat entry blog beliau ataupun FB nya Mdm Mirae..
JANGAN shout kat soutbox beliau sebab takut beliau xperasan shout anda tu..

7) letak dan link kan banner contest ni kat sidebar blog anda juga dalam entry yg anda tulis tu dgn tajuk "Pakaian Tradisional The Contest"..
last sekali bagi link entry anda dalam komen cik organizer..
oh, ye!!jangan lupa tag sekurang2nya 2 orang kawan anda ye..

TARIKH TUTUP : 27 OKTOBER 2010
HADIAH : RM60 (sebagai topup atau kalau yg guna postpaid tu, leh ditukar kepada wang ringgit)
HAKIM : AYAHANDA KEPADA CIK HAFIDZAH HAFIDZ

baiklah..masa yg ditunggu2..
mempersembahkan...........
gambar yg akan saya pertandingkan..hehe..
cik organizer, ni kira tradisional x?
ok, kalau xkira..
yg bawah ni ok??
ok lah..
cukuplah 2 gambar ni je yg dipertandingkan..
kang marah lak cik organizer kita hantar banyak sangat gambar cam aku sorang je ade baju tradisional..haha..

erm..baiklah..saya dah pening nak tag orang..
jap2..nak pk dulu..
baiklah saya tag........................................


yeay!!dah selesai dah semua syarat2 contest..
mintak2 dipilih sebagai pemenang..
cik Hafidzah Hafidz : pesanlah pada daddy u soh pilih i jadi winner..haha..

ok lah..have fun ya!!
sape2 nak join contest ni jom lah..
kita meriahkan lagi contest ni..
sekian..(◕‿-)

1 comment:

mRa said...

lawaaaaaaaa!! suke bj no 2.hehe ^__^

goodluck kak!