Friday, October 1, 2010

Contest Senyuman Maneh...(✿◠‿◠)

salam...
nak jugak join contest lagi..xkira!!
ada aku kesah orang nak cakap ape??huhu..=P
kali ni "CONTEST SENYUMAN MANEH"
dianjurkan oleh gadis kampung separa bandar..
tak2..bukan saya yg reka nama beliau..
memang kat blog dia guna name camtu..=)

gambar cute saya (sory statement perasan..lalalala...) yg akan dipertandingkan ialah.....
taaarrraaaa...............haha...
dok tau la maneh ke dok senyume neh...huhu...=P
boleh jela ye cik penganjur??


so HOW TO JOIN???
syarat2 penyertaannya ialah..

1) Wajib jadi follower Gadis Kampung Separa Bandar...
2) Mesti buat entry pasal contest ni...
3) Pic yang dipertandingkan haruslah hak milik anda sendiri...
4) Anda diwajibkan berada dalam gambar tersebut dan bebas sama ada nak gambar sorang, bersama kawan ataupun family...
5) Hanya satu pic SAHAJA dibenar untuk dipertandingkan...
6) Letakkan dan link banner contest di side bar blog anda dan tinggalkan link anda di ruangan komen cik organizer....
7) Tag minimum 2 atau lebih rakan anda.

Tarikh Tutup :

10 Oktober 2010

Hadiah :

Topup bernilai RM30!!

** Kalau anda gunakan line, nilai tersebut akan ditukar kepada wang tunai dan akan di bank-in ke dalam akaun anda...


saya tag...

wassalam..=D