Wednesday, May 18, 2011

...Sedetik Bersama Anak-anak Muridku Di SK Bandar Seri Alam (1)...

Salam semuanya..
Ampun kepada semua sebab dah berkurun x update blog tercinta ni..
Kesian blog dah bersawang2..
Dah macam pondok buruk yg sekian lama ditinggalkan jek..hehe..=P
Sebelum tu nak tujukan entry ni khas buat NORIS EKA RAUDZAH yg 'konon'nya tertunggu2 entry terbaru dr saya..hehe..
Siap post kat wall FB lagi soh update blog..haha..

Kali ni nak letak entry pasal kehidupan bergelar guru walaupun sementara..=(
Jom layan pic2 mase jamuan perpisahan kelas 4 Kreatif 1..
Kek yg dibawa oleh Hanif yg xpernah berhenti bercakap dalam kelas..=P
Kek yg dibawa oleh Sabrina yg demam mase jamuan..
Tapi sanggup gak datang skola..*terharu*
Banyaknye makanan..=D
Muka masing2 yg kelaparan..
 
 
 
Kesian sume lapar..hehe..
Cikgu Aimi yg serabai melayan kerenah budak2 ni..=P
4 Kreatif 1 yg xkan dilupakan..=) 
Kesian cikgu yg comel tersepit di tengah2..haha.. 
 Hepy kan dorang??hehe..

Jom layan pic cikgu2..=)
K.Radhiah & K.Ewin..=)
Nawai & Fifa..=) 
Bersama K.Ruzmiyati..=)
Bersama K.Mahfuzah..=)
Pic ni lak bersama Fifa masa Majlis Pot Luck Bilik Guru..
On my bezday ye..29 April 2011..(Perlu ke mention?) =P

Sekian saja ye..
Tunggu entry seterusnya..hehe..=)
Wassalam..

3 comments:

noyis gila kentang~~ said...

oooo..sgt terharu!tertera name aku di c2 .bhahah!!seronoknye jadik cikgu kan!!mesti ko dpt byk hadiah kan 16 mei ari 2?hik3.nak tukar profession la mcm ni.hehe.

btw,epy belated besday dear.^^ n xsaba nak tunggu baby kau keluar.hee~~

cik fa said...

selamat hari guru

Syarafana Rosni said...

Rindu skola ni..last skola situ taon 2008 drjh
3