Wednesday, August 4, 2010

I AM MISCARRIAGED!!!!='(

salam semua..
mintak maaf lama x update blog saya ni..
saya memang x berapa sihat sejak akhir2 ni..
dan......................
sangat sedih sebab saya keguguran pada usia 13 minggu kandungan saya...=( 
xde rezeki mungkin..

xramai yg tau saya pregnant..
sebab hubby kata xyah kecoh2 dulu sebab nak tunggu dah dekat 4 bulan baru nak announce kan..
tapi nak buat camane..
rezeki kami belum ade lagi..
dulu x lame lepas saya amik anak angkat..
saya n hubby hepy sebab dapat tau yg saya pregnant..
tapi kali ni saya memang sedih..=(

rase macam trauma nak pregnant lagi..
xpela..buat mase ni saya akan jage anak angkat saya dulu..
cuba belajar menjadi ibubapa yg baik utk anak..
lepas tu baru berfikir utk pregnant lagi atau x...

buat D&C memang xsakit sebab xsedar..
tapi mase bleeding banyak tu sangatlah sakit!!!
xpelah..sedang cuba utk lupakan semuanya...
saya admitted kat hospital selayang...
service di sana sangat best!!
doctor n nurse sangat2 baik...
wad pun best sebab selesa n agak besar ruang dia..
nanti saya akan letak beberapa keping gambar semasa dalam wad...
muka memang sangatlah buruk time tu..hehe..

ok..selain sedih dgn keadaan ni..
saya ade 2 berita gembira...
saya menang 2 contest!!hehe...
yg pertama...
kalau x percaya, klik SINI...
xsabar nak tunggu hadiah..huhu..

yg kedua...
utk giveaway ni saya dapat no.4 je..
tapi tetap bersyukur n rase bertuah sebab tuan penganjur guna kaedah random..
cuba klik SINI..

tapi...................
mintak maaf sangat2 kat kedua2 penganjur sebab saya lambat respond...
da beberapa hari lepas result kuar, baru saya dapat tau saya menang...
semuanya disebabkan masalah kesihatan saya...
bila dah admitted, lagi lah xdapat on9...
maaf ye penganjur........=(
harap2 mereka dapat pertimbangkan...

sudi2lah kawan2 jenguk blog kedua2 penganjur ni...

dan




http://simplystyleshop.blogspot.com



ok lah..tu je...
sebab masih xlarat nak duduk lame2...
gugur pun kena berpantang seperti orang bersalin...
ibu kata lagi teruk kena pantang sebab luka kat dalam mase dia buat D&C tu..
so terima jela kenyataan...

doakan kesihatan saya kawan2.........(◑‿◐)

6 comments:

faramiza said...

sabar ye aimi..sume nye yg jdik dah tertulis;)

Mrs Camillo said...

aimi...

sabar...
ini baru cubaan pertama. ada banyak lagi peluang, aimi jangan lemah ye... aimi kena kuat. aimi ada suami yg penyayang.. dan keluarga yg sentiasa menyokong aimi

juga kawan2 yg sentiasa mengikuti perkembangan aimi... :')

take care of your health for now...

ikanriang said...

aimi,

i believe that you have many people that care for you around you. your husband and your family especially..
and for that, just be strong for them..
and i do care for you, buddy :)

p/s : baby tu pegi syurga kan mi? :) satu hikmah awal for both of u. keep being strong k :)

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

Anonymous said...

aimi zawiyah azahari,
cepat sihat...
jg kesihatan....
may Allah always bless u n your family....

-nik-

Love2BeMagnifique... said...

thanks kpd kawan2 yg sentiasa menyokong saya..
sekarang saya dah ok dan menerima kenyataan..
sayang u all!!(✿◠‿◠)