Thursday, July 29, 2010

SimplyStyle Shop 1st Giveaway

salam..
ok masa utk gedik2 dah tiba..
haha..gedik sebab nak join giveaway from SimplyStyle Shop...
sebenarnya saya telah ditag oleh KIN..
tq ya cik kin..hihi..=)
syarat utk join giveaway ni senang je..
1) Mesti ada blog masing2..
2) Jadi follower kat SimplyStyle Shop..
3) Buat 1 entry bertajuk  "SimplyStyleShop 1st Giveaway" tapi kandungannya bebas..
4) Copy banner n letak kat dalam entry n sidebar blog masing2..
5) Jemput / tag SEORANG rakan blogger n dia MESTI tau dia di tag..
6) Inform penyertaan kat ruangan komen di SimplyStyle Shop dengan menyertakan :
FOLLOWER ID & URL ENTRY

nak tengok present dia?
ha..meh sini nak tunjuk..hehe..
cute kan multipurpose hanger ni??
tapi kaler present tu nanti xsemestinya same ngan dalam gambar ni..
HARAP MAKLUM.....=D

tarikh tutup giveaway ni pada 31 July 2010..
pemenang akan diumumkan pada 1 August 2010..
present lak akan dihantar selepas tuntutan dibuat...
tuntutan hadiah lak mesti dibuat dalam masa 3 hari dari tarikh pengumuman dibuat..
kalau x, cabutan akan dibuat utk pilih pemenang baru..

hehe..tu je detail2 nya..
saya nak tag sape ye..???
erm..yes!!dah dapat dah..
saya tag ninie azriena..
same2 share peluang utk menang ek..huhu..=)

1 comment:

GnieNaim said...

thanks join...gdluck ya :)