Tuesday, July 13, 2010

Penjual Dan Pemborong Tudung...

salam..
saya mintak maaf lame xdapat update blog tercinta ni..
saya sangat2 busy sekarang..
sesiapa yg menjadi fren saya di FB..
mesti dah tau yg saya sekarang adalah usahawan tudung..
masih baru dalam bisnes ni..
tapi saya sedang berusaha untuk menjadi seorang usahawan yg berjaya..
INSYAALLAH...=)

saya juga menawarkan peluang kepada sesiapa yg berminat utk menjual tudung Aimizawiyah Collection..
anda boleh register sebagai agen Aimizawiyah Collection utk mendapatkan hak menjual tudung koleksi saya..
anda tidak perlu sebarang modal!!
hanya perlu mempromosikan tudung itu mengikut cara anda..
tetapi harga mestilah mengikut harga yg telah ditetapkan..
anda juga tidak perlu membeli stock daripada saya..
segala urusan penghantaran akan dilakukan oleh pihak Aimizawiyah Collection..
anda hanya perlu membayar harga sebagai agen kepada saya, selebihnya bayaran daripada customer anda akan terus anda perolehi..
jadi, same2 dapat untung kan??

kepada sesiapa yg berminat utk membeli secara borong juga amatlah dialu2kan..
jika anda membeli secara borong, harga anda sendiri yg akan tentukan..
beli 10 helai keatas..anda akan dapat harga borong..
tetapi jika anda beli 1 kodi = 20 helai..diskaun akan diberikan lagi..


contoh tudung Aimizawiyah Collection :

jadi kepada sesiapa yg berminat utk membeli, menjadi agen atau memborong..
anda bolehlah hubungi saya..
semua contact info ada di sebelah atas kanan blog saya ni..
jika ingin melihat koleksi tudung saya..
sila klik ini : Aimizawiyah Collection utk melihat page kami di FB..

kepada kawan2 semua..
harap anda dapat mendokan kejayaan saya..
sokongan daripada anda amatlah saya hargai..
sekian...(◑‿◐)

4 comments:

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!! said...

amin..semoga awk jdi usawanita yg berjaya...teheeeeee=)

Love2BeMagnifique... said...

hehe..tq dear..=)

KiN said...

wah...mcm menarik je...klu xpernah berniaga tp nk try jadi agen(lebih senang sbb masih student) boleh jgak ke aimi?

Love2BeMagnifique... said...

kin..boleh je..
nanti tengok fb aimi k..
Aimi Zawiyah Azahari...
pastu tengok2 fb page Aimizawiyah Collection...