Thursday, November 11, 2010

Kanda Support Bini..Dinda Support Laki..(◕‿◕✿)

Assalamualaikum..=)
maaf la sangat2 sekarang jarang dapat update blog ni..
sangat2 busy (wah, gaya macam anda adalah isteri PM)..
now tgh musim exam..
jadi mood agak kurang sesuai nak terkedek2 mengupdate blog sambil konon2 selak buku bila nampak husband datang..huhu..=P

hari ni xde mende nak dicelotehkan pon..
badan sangat penat menemani suami tercinta 'menembak' tadi..
eh, bukan menembak burung atau rusa ok..
tapi menembak orang..haha..
bunyi cam ganaz jek..hehe..
x..x..tadi ade potraiture photoshoot bersama 2 orang model sexy..(^-^)

nak tgk antara gambar2nya..??
 
outing hari ni dihadiri oleh : 
Photographer : Rafiuddin Rodzuan / Nadia Amin
Editing : Rafiuddin Rodzuan
Makeup : ME = Aimi Zawiyah Azahari

makeup saya xcantik pon..
utk mekap pengantin yg mmg kena tema cantik, saya perlu banyak belajar..
tapi utk photoshoot yg ade tema2 tersendiri, insyaAllah boleh..
yg ni mase di Taman Bunga Raya, KL..
Photographer : Rafiuddin Rodzuan
Editing : Rafiuddin Rodzuan
Makeup : ME = Aimi Zawiyah Azahari

itu jela setakat ni..hehe..
ape dia??
mau tgk muka saya pulak??hehe..
mummy : baby kenapa xdgr mama cakap??
baby : aaallllllaaaaaaaaaaaaaaa....
cuba teka kenapa dia lari??
sebab mummynye kejar dgn bunga lalang sambil cakap tu ulat..haha..=P
itu adalah sebahagian gambar kami selepas photoshoot..hehe..
kalau nak tgk gambo saya berposing..
SILA TUNGGU!!
chewah..cam la orang nak tengok sangat saya ni kan..huhu..
yang penting saya cuma nak beritahu sedunia..
bahawa saya sangat bahagia bekerja bersama suami tersayang..
at least kami ada di sisi masing2 ketika bekerja..
oh, ye..
ade iklan jap..
jadi kepada sesiapa yg berminat sila hubungi nombor tertera dgn segera..
sekian..=)

2 comments:

niDa said...

not bad... bole thn la cantik nye.... congrats..

Rizuan Ismail said...

wow..nice :)