Wednesday, November 3, 2010

Photoshoot @ Taman Wetland, Putrajaya

salam...
ya Allah..dah bersawang2 dah rumahku yg satu ni..
sangat busy sampai xsempat nak mengupdate blog cayang ni..hehe..
tiada apa yg seronok pun..
kehidupanku berjalan seperti biasa..
cuma agak sibuk dgn final exam..=(
harap2 lepas la semuanya..
ingin merehatkan minda seketika daripada buku2 buat sementara waktu selepas ni..=)
doakan saya ye kawan2ku...

xtau nak cite ape lagi..
tapi hari tu ade g photoshoot kat taman wetland, putrajaya..
ala yg ade menara tinjau tu la...
di snap oleh suamiku yg tercinta...
ni lah antara hasilnya yg sempat di edit..=)
















jap..ni pic di sebalik tabir..
ceh..macam filem lak ade behind d scene ea..huhu..
tapi pic2 ni x edit la ye..



mummy sedang membebel..haha..



keriangan da zaman kanak2 mula terserlah..haha..



tu jela setakat ni...hehe..
saya hanya insan biasa..
kalau ade yg kurang, maafkanlah...
kalau ade yg nak komen utk improvement, dialu2kan..=)
selamat beramal...hehe...
wassalam....

1 comment:

Aliesya♥Amani said...

wow...kite sama umur..tp awk dh kawen...huhu..ada anak plak tue..jeles nye.hehe


nice pic!!