Monday, November 29, 2010

:: Our First Anniversary On 20th November ::

salam semuanya..
walaupun entry ni dipublish sangat lewat dari tarikh anniversary yg sebenar kami..
namun semua kenangan pada hari istimewa itu sgt kukuh terpahat dihatiku..


Sayangku RAFIUDDIN RODZUAN..
Happy Anniversary sayang..
Semoga pernikahan kita kekal hingga ke akhir hayat..
I LOVE U SO MUCH!!
Semoga kita akan kekal bahagia selamanya..


kami celebrate xde la grand2 sangat..
mase anniversary tu pon kami ade sedikit kerja yg perlu diselesaikan..
ade photoshoot outing hari tu di Taman Tasik Cyberjaya..
so hari ni saya nak share sket beberapa pic kami menyambut anniversary kami..


mula2 kami makan kat Coffee Village di Putrajaya..
jom layan gambar!!


wajah2 kami yg kelaparan..=)
maaf la ye..
muka saya tanpa solekan mmg agak menyeramkan sesiapa saje yg melihat..=P

cantik kan restoran ni??
walaupun bukan grand sangat..
tapi keadaannya sgt memuaskan hati..

Nasi Goreng Coffee Village utk encik hubby..

Nasi Goreng Nenas utk saya si cantik manis..hehe..

Makanan dan minuman kami sebelum dimakan..

Berposing dulu sebelum menjamu selera..
lihatku mukaku yg menakutkan itu..haha..=P

encik hubby kesayangan saya..=)

enak menjamu selera..
sangat enak!!
serius x tipu!!
yummy!!yummy!!=P

 ok sudah licin..
kami sangat lapar..
makanan juga sangat menyelerakan..
inilah kesannya..haha..



inilah dia Coffee Village tempat kami melantak..hehe..

lepas tu xtau nak g mane..
kita karaoke!!
tapi bukan karaoke mahal la..haha..


utk pengetahuan anda..
saya memang kakai karaoke..
tapi x addicted la..
just bila dah g rase x puas jek..haha..
sebab dr kecik memang saya sangat suke menyanyi..=D
jadi, itulah saje yg kami nak share..
xde pape pon yg best..
just dapat gak release tension setelah penat gila bekerja..
dan dapat gak luangkan masa bersama2..
ceh..macam selama ni selalu je berpisah jauh2..huhu..=)
sekian..

2 comments:

Cik Reena Tan said...

happy annivesary utk kamu dan encik hubby..
suke tgk org bahagia2 ni..
ase nak kawen cepat2 jep.. haha!
=)

Love2BeMagnifique... said...

hehe..kawen la cepat2..=)
neway thanx..