Friday, December 17, 2010

:: CREATIVO Photography Outing Discover Melaka ::

Salam 1 Malaysia..
Ampun banget ye teman2..
Lama btol x dapat nak update blog kecintaan ni..
Macam2 hal berlaku..
Keta excident, rumah parent kena pecah masuk, macam2 la..
Ni semalam my aunty baru gtau my granny's house pulak kena masuk orang..
Habis semua barang2 yg agak berharga dicuri!!
Gila btol pencuri2 sekarang..
Dorang x buat keje malam, tapi siang time orang xde umah kuar bekerja..
Sangat tidak berperikemanusiaan..=(

Ok..xpelah..just ignore it..
Dugaan memang banyak tapi itu membuat kita lebih mengingatiNya..
Now saya nak share beberapa gambar masa saya ada photoshoot di Melaka..
Sangat enjoy sebab kami berada 2 hari di Melaka..
Just xpuas nak jalan2 n shopping2 sebab masa x mengizinkan..
Yela..pegi pon atas urusan keje..
Ada hati nak jalan2..huhu..=P

I really appreciate that moment..
I dapat 2 orang kawan yg sangat2 baik hati..
Nasihat dan kata2 semangat dorang pada saya sangat2 saya hargai..
Thanx to Ida n Iena Mansor..
They r d gorgeous twin I ever knew..
Jom layan gambar!!

ida yg menawan dan banyak menasihati..=)

iena yg jelita dan baik hati..=)

izza yg sangat comel..=)
nama FB dia Bintang Malam ye kawan2..=D

yuna si tinggi lampai berkebaya pink..
name FB Yuna De Euna..=)
jue si cantik manis berkebaya hitam..
name FB Juliana Violet (Vee Violet)..=)

hehe..=P
tu la antara model2 yg terlibat utk outing kat Melaka tu..

dah2..jom layan gambar saya yg x seberapa..hihi..=P
ni mase photoshoot hari pertama tema kasual kat Bandar Hilir, Melaka..
From Ezzal Abd Majid

 
From Sallehudin Ahmad (UC Photography)

 
 
From Rafiuddin Rodzuan (Lensa Langxie Photowork)

From Huzari Mazelan a.k.a Kechik
*apsal muka saya nampak hitam??pelik!!huhu..=P

From Khairul Azkar

From Mohd Yusri (MYAPhotography)

bawah ni gambar2 masa hari kedua..
tema arabic & jubah muslimah..
shoot di masjid al-azim n masjid selat melaka..
 
By Rafiuddin Rodzuan (Lensa Langxie Photowork)


By Syazwan Hilmi (MSH Photography)


jom2 layan gambar2 ni..
tajuk : bila model menjadi photographer..=P
By Ida Mansor..
oh, ye..yg tgh2 tu Moez ye..


jom layan gambar2 BTS (Behind The Scene)
By Moez D Ghani


antara photographer2 yg terlibat sehingga hari kedua..


ok sudah..itu aje setakat ni..
yg penting saya sangat enjoy di event ni..
walaupun ada beberapa masalah yg xdapat dielakkan..
saya tetap hargai moment ni sebab saya dapat kawan2 baru yg sangat2 happening!!
rindu sama mereka..=(


so, kalau ada apa2 komen utk improvement, sgtlah dialu-alukan..
insyaAllah gambar utk next photoshoot akan di upload lagi..
kepada yg sudi bace n layan blog saya yg serba kekurangan ni..
terima kasih banyak2..
maaf kalau saya lambat balas jenguk ur blog n follow..
sangat2 busy..(.^_^.)
wassalam...

7 comments:

♥ Teacher Rinz ♥ said...

nice nye gmbr2 ni.i folow..suke!
folow me keyh

lolitasinta said...

fuhhh !!
superb nox !!
heee .

girls talk said...

aimi...br jer jenguk balik blog u..hehe...i pn ada post gak pls kat melaka neh....huhu..btw nice post ;)

...Aimi Zawiyah Azahari... said...

thanx to teacher rinz, lolitasinta n girls talk..=)
iena, i dah bace da post u tu..hihi..=)

cik EPAL said...

nice pic! =)

misz sheyla said...

nice...shantekkkkkkkk..terbaikkkkkk.....

cempaka said...

cantiknye kak!!
dila suke sangt