Saturday, December 11, 2010

:: Exposure In Photography & Modelling @ Taman Tasik Cyberjaya By Ethan Tong::

salam semuanya...
yeay!!!!!=)
haha..tiba2 lak ek saya ni..
erm..xde pape pon..
just nak uplod pic mase event kat Cyberjaya hari tu..
event ni pada 20 November 2010..
organized by Ethan Tong..=)


jom layan gambar..=)
 

photog2 yg terlibat ialah...
Sallehudin Ahmad
Suhasrin Suratman
Wan A.Faris
Musaddiq Azahari
Tun Sri Putra
 Saiful Azri
Abg Jay
Adzua Mustafa
ramai lagi yg lain..

xtersenarai rase kalau nak list semua..
saya list mane yg saya ingat n ada watermark dlm pic saya..hehe..
jutaan terima kasih kepada semua yg terlibat semasa event tu..
x lupa kepada Mazlein Dtouch sbg MUA pada hari tu..
terutama kepada photog2 yg sudi snap pic saya yg serba kekurangan ni..(^.^)
wassalam..

5 comments:

anassuhada said...

aimi gorgeous! :)

lolitasinta said...

kak aime !!!
chantek sgt3 !!!!!
;DD

Kedai Buku said...

salam, saje nak share komen kat blog yg i dh lama x kunjungi quite smetimes coz bz.. u look so beautiful. biasa jd cover gurl magazine ek? apa-apa hal pun, nice shot. hve a nice day. :)

...Aimi Zawiyah Azahari... said...

anas : thanx darl..u pon apa kurangnye..=)

lolita : thanx dear..akak biasa2 je..=D

kedai buku : i xdelah biasa jadi covergirl..biasa2 je la..masih merangkak dalam dunia modelling..neway thanx ya..(^.^)

Anonymous said...

kalau nak jadi model, modelling pakai deep plunge mini skirt short dress sexy skin tight leggings sambil baring-baring dan kangkang-kangkan atas jalan/jambatan/whatnots; tolong, tolong, tolong, tolong.

Tolong jangan pakai tudung.

p/s:awak ada bakat etc. tapi tudung tu.tak sesuai.
legging dengan tudung? come on.