Friday, November 16, 2012

....Jawapan Utk Kulit Kering & Sensitif....

Salam semua...


Wah!!Sejak selalu post pasal Cosmoderm ni, ramai betul sms atau pm saya kat FB tanya pasal produk ni...
Ramai juga rupanya yg ada kulit kering or sensitif ni ye...
Tapi saya nak ingatkan anda semua...
JANGAN TERSALAH PILIH PRODUK!!!!
Dah banyak kali saya post n gtau setiap product range from Cosmoderm mampu menyelesaikan masalah yg anda hadapi...
Asalkan anda memilih produk yg sesuai...
Sebagai contoh, Tea Tree Oil range utk kulit yg oily atau berjerawat, Vitamin E Series utk normal skin ataupun yg ingin memudarkan parut, dll...
So, sekarang ni saya nk tolong explain kat uols yg ada masalah kulit kering ataupun sensitif...


Saya ada review sket detail tentang produk ni kat entry yg lepas pasal produk ni...
Sape yg xbace lagi boleh klik SINI...

Sape2 yg masih xtau lagi kulit dia jenis sensitif ataupun x....
Cuba uols tengok pic kat bawah ni...

Kalau selepas uols gunakan mana2 skincare product n terjadi salah satu dari masalah di atas...
That's mean skin uols jenis yg sensitif dan sangat2 perlukan penjagaan yg rapi dan pemilihan produk yg lembut dan betul...

Macamane produk ni berfungsi ke atas kulit anda??
Hanya ada 3 kata kunci yg digunakan Gentle Series ni utk melegakan masalah kulit sensitif...
Sooth (Menenangkan), Protect (Melindungi), & Lock (Mengekal)....
Oleh itu, masalah kulit sensitif anda akan dapat ditangani seterusnya mengekalkan perlindungan daripada ia berulang kembali...

Ada juga yg tanya saya apa ramuan rahsia Gentle Series ni sampai ia mampu utk menyelesaikan masalah kulit kering atau sensitif...
Jawapannya..........

Ya...Inilah 4 ramuan aktif Gentle Series ni...
Ada Aloe Vera, Gamat & Chamomile utk mengurangkan kerengsaan kulit anda...
Ada Vitamin E utk melindungi kulit anda yg sensitif itu...
Ada Collagen juga uols supaya ia dapat membentuk lapisan perlindungan pada kulit kita...
Dan yg terakhir, ada Q10 yg sangat2 membantu utk membentuk struktur kulit kita...

Ni nak explain lagi kat mana uols leh dapatkan Cosmoderm ni...
Kalau yg x suke beli on9, boleh beli di Guardian, Apex, Vitacare, dan farmasi2 terpilih...
Tapi saya lebih suke beli on9, sebab lebih mudah...Hehe...
So, kalau nak beli on9, boleh beli di www.mycosmoderm.com atau FB page Cosmoderm...
Kalau anda ragu2, boleh juga order melalui phone atau sms...
Kalau beli on9, dapat diskaun 15% utk loose item & 20% utk 1 set... =)

Selamat mencuba... (^_^)

1 comment:

Aisy Athirah said...

diaristira.blogspot.com

i singgah i follow and making friends ^^