Friday, November 16, 2012

...Nuzara Boutique by Aimi Zawiyah...

Salam to all my readers...
Wah!!Ayat macam ramai readers je...Haha...
Memang agak lama x update pasal diri sendiri kan??
Tapi sesiapa yg fren dengan saya kat FB, sure tau perkembangan saya kan??
Now saya memang sangat2 busy dengan job makeup, modelling sket2, n yg penting menguruskan bisnes saya dan suami...
Plus, now da tambah 1 cabang baru dalam range bisnes kami...
Selain menjalankan LensaLangxie MakeUp & Photo Studio yg mempunyai 2 label dibawahnya iaitu The Magical Touch of Aimi Zawiyah & The Lurve Wedding Potraiture...
Kami juga kini telah menjalankan on9 boutique business iaitu Nuzara Boutique by Aimi Zawiyah...

Semua item yg kami jual adalah hasil tangan saya sendiri ye uols...
Kagum x??Kagum x??Haha...
Ye!!Kawan2 saya ramai yg terkejut sebab dorang tau saya xreti menjahit benda2 yg formal macam skirt tu sume...
Saya suke menjahit benda2 yg merepek macam pencil case drpd zip, tali jam dibuat daripada reben yg dijahit manik, etc...
Tapi saya mencabar diri saya sendiri utk cuba menjahit dan menghasilkan produk saya sendiri..
Dan alhamdulillah...Menjahit xdela sesusah mana...Hihi...
Yg penting minat dan usaha... =)

Jom layan sebahagian produk yg saya jahit utk Nuzara...

Umairah Satin Shawl... RM35...
 
  

Qaira Exclusive Satin Shawl... RM50...
 

Adraa Chiffon Shawl... RM38...
 

Insyirah Bawal Roses 4 Tones... RM38...


Insyirah Bawal Roses 2 Tones... RM30...

Laraa Printed Shawl... RM35...
 
 
 

Ameera Lace Shawl... RM35...
 
 
 

Custom Made Maxi Skirt... RM60...

Custom Made Mermaid Skirt... RM65...
 

Custom Made Palazzo... RM70...

Qaisara Special Edition Printed Skirt... RM89...
Sampai sini je dulu ye kawan2...
Kalau nak tengok semua koleksi, sila ke page Nuzara Boutique... =)

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)