Friday, May 21, 2010

Having sex can reduce a fever because of the sweat produced??

salam...
ok x topic entry saya?hihi...
berebut2 sume nak bace...haha...
saje nak share...
tapi utk pasangan yg sudah bernikah sahaja ye...
kuang...kuang...kuang...kuang...

"Sex is also a pain reliever, ten times more effective than Valium: immediately before orgasm, levels of the hormone oxytocin rise by five times, determining a huge release of endorphins. These chemicals calm pain, from a minor headache to arthritis or migraines, and with no secondary effects. Migraines also disappear because the pressure in the brain's blood vessels is lowered while we have sex. So now we see that actually, a woman's headache is rather a good reason for having sex, not against it."
dipetik daripada OMG FACTS


ok proceed...huhu...saje wat gimik tadi...
malam tadi adalah terlalu indah utk digambarkan dgn kata2...
saya balik dari teman hubby wat keje kat ofis...
penat sgt2...hubby bising soh mandi...
g gak lah mandi setelah disuruh leh suamiku itu..hehe...

pastu saya siap2 pakai baju tidur...
tapi xleh nak tunjuk lah pic tym pakai baju tu kan...
sangat2 bahaya!!!haha...=P

b4 balik tadi kami dah beli dah makanan siap2...
sungguh tidak larat kalau disuruh masak time penat2 cam semalam..=)
pastu tengok2 hubby ku sudah siapkan meja makan dgn indah sekali...
(xdelah indah mane pun cam kat restoran mahal...tapi ok what die da usaha...haha)
pastu kan hubby cayang pasang lagu romantik...
nak post kat cni video lagu nye...
tapi xtau tajuk...
semalam hubby lupe nak download...
lagu tu hanya di play melalui youtube je...haha...
memadai lah gak ape...dari xde??haha...
tapi mmg best sgt lagu tu...
tiba2 rase cam dalam movie lak...
rasenye kalah adegan romantik ADAMAYA...huhu...

pastu kami pun makan...makan...dan makan...
ok time ni memang xrase pun nak makan banyak2...
padahal aku lapo gile!!
rase nak tatap jek muka dia puas2...
walaupun dah hari2 tengok...haha...
whatever la...huhu...

lepas makan2...hubby play lagu lain lak...
tapi masih genre romantik...
(tiba2 rase suke gile lagu2 romantik...haha...)
tapi sebelum tu diharap kawan2 jangan jeles ye...
buang dulu rase jeles tu jauh2...
kalau x, xnak cite!!
dah??

ok  bagus...sambung...
pastu bestnye dapat dancing cam dalam cite omputeh tu...
haha...jeleslah...jeleslah...cepatlah jeles sume...haha...
first time in my life lah weh!!
xsangka pula si dia begitu romantik...
jeleslah lagi cepat...haha...
(sekadar menyebut beberapa nama yg ada blog n berkemungkinan akan jeles =P)
silalah kamu2 sekalian jeles...haha...
biar kamu2 cepat kawen...huhu...

best lah dapat dance camtu...
sayang, wat lagi surprise dinner cam malam tadi...
nanti baby akan senyum sampai seminggu...
xkan BM ('BadMood' maksudnye kepada sape2 yg xtau ye) utk sebulan...
comfirm punye dear!!!
nanti wat lagi tau...hehe...

kami dance...dance...
sampai lagu abes...
pastu.................

ok cite da abes...
xleh cite lagi...
itu sahaja...
sbb yg lain confidential...haha...

sekian..XD

P/S - harap maaf kerana entry ini tiada gambar...gambar tidak boleh di publish atas sebab2 yg xdapat dielakkan...hahahahaha...=P

6 comments:

nana ke? said...

haha! bla la! tak jeles pon. :D

Mrs Camillo said...

aimi. zai ni. :') menangis zai bace entri ni tahu.. :') menangis gila2 mcm tgk adamaya....

u have such a great husband. semoga kebahagiaan menjadi milik anda berdua hingga ke akhir hayat. :')

ye, ye turn saya pun tak lama lagi insyaAllah...setiap sel dalam badan dah craving ngan wedding!!!!

Love2BeMagnifique... said...

zai...tq so much!!!
doa kan lah ye...
insyaAllah turn zai xlame lagi...
amin....=)

Love2BeMagnifique... said...

eleh na...
padahal dalam hati ada sendu...
sebab jeles kat aku...
haha...

ikanriang said...

nak bayangkan laki aku buat camtu, macam tak suai je. die tiap mase nak wat lawak :(

adakah harapan untukku merasa nikmat berjoget romantik ditemani lagu YOUTUBE? harharharrrrr aku jeless mii!

MRS. YANZ_MR. ANAN said...

esk jgk aku nk suh die minang aku..hahaha....mcm best je kwen..hahaha