Sunday, June 20, 2010

Contest Bergaya dengan Baju...

salam...
tiba2 rasa nak join satu contest ni...
dianjurkan oleh Candy Dandy Si Kaki Foto...
'shumil' gile name dia kan?huhu..

memperkenalkan........
CONTEST BERGAYA DENGAN BAJU..


sape2 berminat nak join...
tarikh tutup contest ni pada 3 Julai 2010...
syarat-syaratnya ialah :


1. Hanya blogger yg tinggla di Malaysia je yg dibenarkan join contest ni..x kira lelaki or perempuan..
2. Buat entry bertajuk Contest Bergaya Dengan Baju ..(terpulang kat korang nak cite pasal gambar ke x)
3. Letak banner atas tu kat sidebar blog korang yg cantik tu..=)
4. Link kan terus banner tu ke contest ni..
5. X kisah nak jadi follower ke x..x diwajibkan..
6. Lepas dah buat entry, post kan link entry korang kat ruangan komen tuan penganjur contest..
7. Dua hadiah akan disediakan..1 utk lelaki n 1 lagi utk perempuan sebab penganjur nak berlaku adil..hehe..
8. Pengadil nya ialah Encik Megat iaitu bapa kepada tuan penganjur..=D
9. Hadiah misteri tapi berkaitan dgn contest ni..(eleh baju lah tu kan??kan??)
10. Tertib...



mau tengok pic yg akan saya hantar utk contest ni?
TAARRRAAAAAAAAAAAA.....
gambar pertama utk contest yg sangat best ni...(✿◠‿◠)


gambar ke-2...=P


gambar ke-3...(^-^)


gambar ke-4..boleh ke letak pic ngan org lain?
means bukan pic kita sorang?
harap boleh la ye encik penganjur...??
sebab saya suka baju ni..
tapi xde pic sorang2...
ngeee.....=D


gambar ke-5...♥♥
last pic!!promise!!hehe..


jangan marah ye encik penganjur...
sebab saya hantar 5 gambar utk contest ni...
sebab saya xtau mane satu yg ok...hihi...
tapi nasib x hantar 10 pic!!melampau namenye!!haha..


encik penganjur yg bernama 'Candy Dandy Si Kaki Foto'...
suruh lah ayah encik tu pilih Aimi Zawiyah Azahari ni sebagai pemenang...
haha...pilih je mane2 pic saya ni...
wah..kenapakah jadi tidak berperasaan malu tiba2?
eh, bukan selalu pun begini ke?
haha..


ok kepada sume kawan2...
"jangan lupa AFUNDI AIMI...................."
sory2...terperasan masuk AF lak..hihi..
saje suka2 join contest ni..
utk meng'happening'kan life kite ni sebagai blogger yg x glamor..huhu..


ok sekian...
doalah supaya saya menang...
terima kasih...(•̮̮̃•̃)

2 comments:

Candy Dandy said...

heheheh comel je pic atas sekali tuh. :D

Love2BeMagnifique... said...

hehe..tq dear..
buatlah contest selalu..hihi..
harap2 jadi pemenang..huhu..=)