Monday, June 28, 2010

First Contest By MiszLullaby...

salam..
mintak maaf kepada semua..
saya memang sorang yg perasan dan gila kamera..
pastu ngade2 nak join banyak2 contest..
tapi terpulanglah kat orang nak cakap ape..
yg penting i happy n hubby i x marah pun..haha..=P
contest by miszlullaby
Glitter Graphics
ok..contest ni dianjurkan oleh miszlullaby...
saya sangat tertarik pada present yg ditawarkan..
haha..sangatlah gila barang free!!huahuahua....=P

nak tengok ke present dia?
fffuuuhhhhh!!!!harap2 menang satu..
bukan senang nak dapat ni..huhu..
utk makluman tuan2 dan puan2, penganjur sekarang berada di moscow..=)
ni semua present2 yg pemenang bakal dapat..
oppss!!tapi bukan semuanya utk sorang!!
sabar ye kawan2..

utk 1st prize..
PUPA Make Up Kit Pesci Zodiac Collection Pallete from PUPA MILANO..
ade blusher, lip gloss, eyeshadow n highlighter dalam tu..=)

utk 2nd prize..
Luminelle DeliGloss In Rouge Framboise from YVES-ROCHER..

utk 3rd prize lak...
Pink Gloss & Mini Mirror Key Chain from YVES-ROCHER..

syarat2 dia..
1) Perlu jadi follower cik penganjur..
2) Letak banner kat atas dalam entry korang pasal contest ni n link kan terus ke blog cik penganjur n kena letak kat sidebar gak..code nya ada kat sidebar cik penganjur..
3) Kena buat entry pasal contest ni n kena explain sket..
4) Upload pic korang yg disukai n dirasakan paling cantik..Mesti pic SEORANG!!x kisah nampak badan ke, nampak muka je ke, edit ke..Story kenapa korang suke pic tu..Kena wat sampai cik penganjur terpikat..=)
5) xkisah nak letak bape banyak pic pun sebab cik penganjur akan pilih sendiri..
6) Tag sorang kawan n make sure dia tau dia di tag..
7) Tinggalkan link korang pada cik penganjur..
8) x kisah laki ke pompuan..leh je join..
9) Tarikh tutup pada 30 Julai 2010..

jap ea?nak search pic yg aku perasan lawa..haha..
sangatlah suka pic ni sebab memang nampak sangat saya perasan cantik!!haha..
cermin dan aimi memang xdapat dipisahkan..
saya rasa mak andam saya memang sangat berjaya menjadikan wajah saya nampak ayu..
tengok!!perasan lagi..huhu..=P
maaf ye cik penganjur n kawan2!!
pengantin dah basi ni cuba mengimbau kenangan2 zaman hari kegemilangannya..
sebab masa tu saya nampak cantik..
oh, sekali lagi aimi telah menunjukkan sikap ke'PERASAN'annya itu..
bilalah nak sedar diri..haha..
oh!!tidak!!kenapa aku upload pic ni??
sebab saya memang suke snap pic dalam keta..
tapi saya juga suka pic ni sebab saya sedang pakai false eyelashes..
saya memang suka bulu mata palsu itu sebab bulu mata sendiri x cukup panjang..=P
saya selalu perasan jadi model..(^-^)
walaupun xtau layak ke x..
tapi saya suku pic ni sebab saya nampak cam tinggi!!haha..
promise ni last pic ye cik penganjur!!
saya suuukkkkkkeeeeee sangat5 pic ni sebab saya rasa cam model sangat2..
walaupun cuma photoshoot wedding sendiri..
sekurang2nya saya ade experience jadi model photoshoot..
wakaka...gila kamera!!!=P

nak tag sape ye...??
erm....siapakah yg bertuah itu??
......NADIA BAYU.....
sebab ape saya tag dia..??
sebab saya tau dia sangat sukakan kecantikan..
dia sememangnya cantik..
dan saya sangat suke tengok dia..
admire........=)

ok harap2 saya menang salah satu hadiah..
dah la kaler pink!!
datang dari moscow lak tu...
mari berdoa supaya saya menang...
AMIN............=)

4 comments:

miszlullaby said...

salam.hehe..cntik2 gmba kawen.sy pick the last one k.sebb yg tu yg akak plg suke kn?thanx for joining.gud luck=)

Love2BeMagnifique... said...

ok dear..tq ye..
nanti wat lah contest selalu..
hope i akan menang..hehe..

RedLife2Love said...

salam singgah..

suka gak gambar yang last tuh.. nice sgt! hehe.. =)

miszlullaby said...

salam kak aimi zawitah.congrates.u win 2nd place!!send ur address and phone number to my email: miszlullaby@gmail.com