Sunday, June 6, 2010

hadiah anniversary dulu2...

salam...
tadi saya saje tgk2 pic2 lame zaman mula2 bercinta...huhu...
tetiba hari ni ter'feeling' cam time2 bercinta dulu...
saya pernah dapat hadiah yg istimewa sgt dari si dia...
maybe bagi orang lain x rase pun benda ni istimewa...
tapi bagi saya ia sangat istimewa...
benda ni sangat bernilai dan berharga bagi saya...
walaupun ia x melibatkan wang ringgit atau harta benda...

ceh..ayat nak gempak je..haha...
padahal xde lah ape sangat pun..huhu...
ok, masa tahun 2007 dulu...
pada anniversary percintaan kami yg ke3...
selain dapat hadiah ape ntah saya pun ingat...haha...
saya juga dihadiahkan satu video yg sangat best!!

masa tu hubby bagi cd..
pastu dia cakap nanti balik tengok lah...
balik tu terus saya tengok...
dan.............
saya sangat2 hepy dan terharu....
rase nek senyum sepanjang masa ade....
rase nak nangis gembira pun ade....
pasti roomate saya mase tu cakap...
"sweetnya die..."
haha..aku pun ape lagi...
kembang lah semangkuk...haha...
kamu nak tengok ke video nya?
jz movie maker je...
himpunan gambar2 kami dulu...
mase tu x banyak sangat gambar....
banyak gambar mase kami jalan2 kat genting je...

jom lah sape2 nak tengok...
check it out k!!~~~~


haha..best x?
tapi muke2 saya dalam tu sangatlah x boleh bla...
sangat burok!!rambut pun serabai...
lagu tu wat saya rasa sangat2 dihargai...
seriously!!!
ok lah..tu je sebenarnya...
nanti post entry lain...
sebab saya nak berangan jap!!haha...

wassalam...

P/S - video ini memang wajah saya dulu2 mase xpakai tudung...tapi saya dah dapat kebenaran hubby utk post...so, harap maklum ye...=)

6 comments:

niDa said...

ohohoh... so sweet.... harap2 kekal hingga ke akhir hayat..

amiinn...

romantic sebelum n selepas kahwin ye...

Love2BeMagnifique... said...

amin...
terima kasih kerana mendoakan...
hihi...harap2 romantik smpai bila2 lah nida...
haha...

Love2BeMagnifique... said...
This comment has been removed by the author.
AesyaZealous said...

sweetnyeeeeeeeeee!!!!

GreeNrOsE said...

sweet!!! smoga romantik+kekal slamanya~ amin..
^__^

Love2BeMagnifique... said...

tq u all...=)