Friday, June 11, 2010

kami jalan2 ke masjid jamek bersama *ttuuuutttttt*....haha...

salam...
entry ini sepatutnya di publish dari hari tu lagi...
tapi saya diburu kesibukan kerjaya...
(ceh...cam keje gempak jek...haha..)

xde pun pic yg bes...
first time saya n hubby jalan2 n makan2 kat pasar malam jalan TAR...
RAMAI gila orang!!serius!!
kami sangat pening kepala sbb berhimpit-himpit cam nak kejar ape je sume orang kat situ...huhu...

pada saya tempat tu maybe best sebab barang murah2...
tapi kena cari masa yg sesuai nak g...
kalau silap waktu cam kami...
memang rase cam nak pengsan lah!!!

mari kita layan pic yg xseberapa ni...
~~~LAYAAANNNN~~~
ade 'seseorang' yg snap pic aku tgh melakukan 'sesuatu' ni...
sengal kamu!!!huhu...
sekali lagi aku menjadi mangsa candid 'si gadis rahsia'..
haha...sabo jela...=P
gambar2 di atas diambil semasa kami mula2 sampai di sogo...
ok perjalanan bermula...haha...
'si gadis rahsia' telah bawa kami makan laksa rm5 semangkuk...
hubby kate laksa tu kurang menyengat!!huhu...
biasa lah..mak dia orang penang...
mesti dia tau sedap ke x kan..hehe..
ini di karaoke sangat tidak best!!
kami nyanyi tapi tak dengar suara sendiri...
haha...
sebelah saya ialah 'si gadis rahsia'...=P


ok tu je...
skang xleh membebel banyak sangat...
sebab saya wanita bekerjaya sekarang...
jadi mase memblog memang terhad...
hehe...
selamat bergembira!!! =)

2 comments:

Mrs Camillo said...

kenapa rahsiakan camerawoman, yang? :') sweetnye.. g jalan2 ade org tulung tangkap gambar. let say korang g area lumut, pangkor or Ipoh, i volunteer nak jadi cameraman korangiye~ :)

Love2BeMagnifique... said...

haha..bagus2...
nanti nak g i inform u..huhu..
camerawoman terpaksa dirahsiakan atas sebab2 tertentu..
haha..