Friday, June 4, 2010

my first blogger award...from missy ain...=)

salam...
semalam saya hepy sangat sebab setelah sekian lama kepingin g karaoke...
abg roy telah menunaikan impian saya...haha...
rm8/jam...ok wat??
ade sofa n meja kopi...
ade lcd tv n sound system yg best...
memuaskan hati jugak la...
jz xde karpet kat lantai die...tu je...hehe...

bukak2 blog pagi ni tetiba dapat award lak dari MISSY AIN...
terima kasih sangat2 ye...
first time ni dapat award n sangat2 lah excited...haha...

comel sangat smiley kat award tu...huhu...
ok, kena jawab soalan gak ea??







1. apa yg bmain di fikiran anda sekarang ini?

mahu berjalan2 n berkaraoke dgn hubby n kawan2...



2. apakah nama samaran anda?
aimi, amoi, amy, zaw, along, mimi, wiya, baby... =D



3. berikan 3 org yg anda syg.
saya sayang ramai org...
camane nak letak 3 name je...
xkire nak letak gak ramai2...
saya sayang..........
suamiku tercinta,  RAFI'UDDIN...
ibu, ayah, umi n ayah....
adik2 tersayang, angah, abang, adik, jayip, ufa n ruqaini...
sahabat2 yg sentiasa di sisi....



4. panggilan untuk si dia.
sayang, hubby, abang, b, yang...



5. hadiah yang anda impikan dari seseorang yang istimewa.
"abang, nak handbag coach yg ni...tapi tunggu abang kaya-raya lah ea??sebab xnak susahkan abang nak mintak yg bukan2 sekarang..."




6. blog manakah yang anda suka lawati?
tengok keadaan...tapi saya sangat suke blog HANIS ZALIKHA...
pastu saya suka tengok blog sahabat2 saya...



7. tagkan kpd 10 rakan blogger anda.

ok, baiklah...
saya sudah menjalankan tanggungjawab saya...
ceh..cam serius jek...haha...
kalau ade pape award lagi...
janganlah malu2 utk beri kepada saya...
(boleh ke wat muka xmalu mintak award kat orang camni??haha..)

wassalam...

2 comments:

myra arshad (: said...

wee. tengs dear.
terharu. hehe
tapi mra da dapat award ni. should i repost lagi ke? :)

pape hal pun tengs tau!

GreeNrOsE said...

eheh~
kebetulan ngah baca blog awk..
erk? reena? sy ke tuh????
trimas dear~
^__^