Monday, June 28, 2010

i got an award from NANA n EYLA!! =)

salam..
sangatlah busy sejak jadi wanita bekerjaya ni..huhu..
sampaikan saya di tag oleh 2 orang utk 1 contest yg sama..haha..
tapi sangatlah menghargainya...
terima kasih kawan-kawanku sayang..=D

first award from NANA AMJIS..
dah lame cik nana bagi award ni..
tapi xsempat sangat nak amik n jawab soalan..
inilah award dari nana amjis...
thanks darling!!! mmuuaaxxxx!!!hehe...

pastu cam biasa lah kena jawab Q bila dapat award ni..
so saya akan menjalankan tanggungjawab sebagai blogger dgn jayanya!!haha...

Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
# suka gelak
# friendly
# ketua platun kadet polisku suatu masa dahulu 
# sedang hangat bercinta dengan ******
# sengal!!=P

Jot down 10 interesting facts about yourself and your hobby 
# isteri kepada MUHAMMAD RAFI'UDDIN RODZUAN..
# suka jalan2
# suka gelak je pastu payah nak stop
# gila kamera (bak kata wawa)
# suka gurau2 ngan hubby
# minat modelling walaupun xtau layak ke x
# hari2 mau nyanyi
# gilakan DATUK SITI NURHALIZA
# cintakan red roses
# penjual contact lens di FB

Pick your most 10 deserving recipients and describe them
# husna : selalu hilang barang
# fazrin : seorang guru tadika kot
# aideal fitri : sangat ramai follower
# eyla : baru bagi saya award
# suhaila : rajin masuk contest
# CQ : ada anak buah cute bernama Addin
# fadxieza : dia baru buat entry pasal kucing terkejut
# ninie : dia nak jadi tinggi
# uyun : dia suka cakap pasal kurus-gemok ngan hubby dia same cam saya
# kin : suka bagi tips pasal beg


yes!!selesai satu...=D


ok..second award from eyla..
tq dear..really appreciate it...
alahai..kena jawab Q lagi..
xpe2..jalankan tanggungjawab anda!!=)


Apa nama blog anda & kenapa letak nama tu?
.....Aimi Zawiyah Azahari.....
kenapa???
sebab saya bangga dengan nama yg diberikan oleh ayah n ibu saya..
jadi saya akan gunakan nama saya sebangga-bangganya di mana-mana saje..
hehe..terima kasih kerana menganugerahkan nama yg sweet kepada anakmu ini..=)


Apa nama URL blog anda & dari mana datangnya nama tu?
http://aimizawiyahazahari.blogspot.com
hehe..datangnya sekali lagi daripada nama yg dihadiahkan oleh ibu n ayah saya sejak saya lahir ke dunia ini..
sekali lagi terima kasih kepada ayah n ibu ku tersayang..=D


Apa method dalam penulisan anda?
ikut suke hati saya nak tulis apa..
selalunya pasal kehidupan suami isteri saya n hubby saya..
hehe..konon-konon LOVING COUPLE la tu..huhu..=P


Pernah terasa nak hapuskan blog? Sebab musababnya?
TIDAK PERNAH!!
sebab saya sangat sayangkan blog saya yg x seberapa ni..


Pernah ahli keluarga baca blog anda?
pernah kot..my cousin n my younger sister..
yg lain x pasti..


Apa perasaan anda bila orang kata blog anda buruk sedangkan ada yg kata cantik?
entah ek..x pernah lak orang kata buruk..
selalu orang kata cantik..
pastu orang kata merahnya blog saya..hihi..
tapi terpulang pada diri masing-masing..
semua orang ada hak utk memberi pendapat..


Bila blog anda diberanakkan?
kira baru lah jugak..dalam tahun ni gak..
tapi dulu pernah gak tulis blog..
cuma x serius n pastu delete sebab x best langsung!!haha..


Siapa orang pertama yang tahu anda ada blog?
of coz lah hubby ku cayang..
sebab dia yg tercongok sebelah saya tengok saya tulis first entry saya..
thanks sayang..=)


Apa perasaan anda bila orang mengatakan tentang blog anda di sekolah?
sekolah?oh, saya sudah besar sekarang..
sekolah sudah lama luput dari ingatan saya..haha..
ooppsss!!tapi kawan-kawan tetap di hati saya ye..
jangan salah paham lak..ade yg kecik hati kang..hihi..


5-10 orang seterusnya yang nak di tagged...
alamak..nak tag sape lagi ni..??
ok2..tag jela sape2 pun..
fadhilah salleh
najwa najjib
nana amjis
noris
yan
mrs. camillo
bazilah
coyotito
ummi nur ain
myra arshad

terima kasih kepada nana n eyla..
sayang kamu berdua..=)

4 comments:

nana ke? said...

aku hangat bercinya ngn sape mi? single ni! :D

Coyotito Aimd said...

thanx for the award ! ;) btw, panggil aied je. hehe.


check out my latest entry !
Tutorial [reply to comment]
Rock That Body
KFC Family

myra arshad (: said...

heey dear! tengs for the award. tapi mra baru je lepas buat award yg sama around last week :))

ninie_azriena said...

hehe,,malu ah ninie..
ty ninie amek yer..
ngah tggu laptop sampai..
tercicir kat umah lorh dear..
tanks tau,,
suka! suka! suka!