Tuesday, June 1, 2010

tips merawat sakit kepala...

salam sume kawan2...
sihat ke...?? =)
atas permintaan ramai, saya telah menukar kembali layout saya kepada layout red roses ni...
xsampai 48 jam saya tukar layout bibir sexy n high heel gucci tu...huhu...
jadi utk memuaskan hati sume pihak...
saya guna balik layout asal saya...
mungkin nampak lebih hot kot..??haha...
neway thanx kpd kawan2 yg sudi komen tu...


baiklah, saya ada 1 soalan...
ADAKAH ANDA KERAP MENGALAMI SAKIT KEPALA SEPERTI SAYA?
aduh!!sakitnya kepala ni...sgt2 sakit!!muka pun xleh di control lagi...

jika jawapan anda ya, saya ada penyelesaiannya...
saya akan share bagaimana cara untuk menghilangkan sakit kepala atau pening...
terutama bagi yg bertudung macam saya...=)
kadang2 bila cuaca panas kepala mula pening xtentu pasal...
caranya amat mudah!!
anda boleh menggunakan cara ini walaupun ketika ingin bershopping!!=P


benda penting yg anda perlukan hanyalah PANTYLINER!!
haha..apsal menggelabah sume??
relax dulu...bawak bersabar...
inilah penyelesaian cara saya...
chewah...haha...=)
sesiapa pernah membaca entry saya sebelum ni mesti tahu apakah jenis pantyliner yg saya pegang tu...
yg belum prnah bace or tahu...klik SINI...
tapi bagaimana saya menggunakan pantyliner utk mengubati sakit kepala?
anda hanya perlu ikuti 5 langkah mudah!!


1) mula2 kuarkan 1 pantyliner dari packaging die...
2) then, renjiskan SEDIKIT air bersih ke atas permukaan pantyliner itu...
(ini bertujuan utk menghasilkan tindakbalas terhadap herba di dalam tu)
3) now amik anak tudung yg ingin anda pakai dan tampalkan pantyliner tadi pada permukaan dalam anak tudung anda tu...
4) kemudian anda boleh terus pakai anak tudung tu semula seperti biasa...
5) tudung pun boleh dipakai seperti biasa kerana pantyliner tu xkan mengganggu anda malah ia akan membantu melegakan kesakitan kepala anda...
ok kawan2...sekarang sudah boleh jalan2 sambil pantyliner itu membantu anda melegakan kesakitan anda tu...
saya ni pun dah siap da nak g pasar malam...hehe...
sape nak ikut...???jom!!!
dah lapar dah ni...huhu...


"SAKIT KEPALA LEGA, SHOPPING PUN ENJOY"


P/S - sesiapa yg tidak tahu di mana anda boleh dapatkan pad ni, hanya call / sms / email saya..

3 comments:

nana ke? said...

wah, best no pantyliner tu. huhu. tips merawat sakit hati ade tak? :D

Love2BeMagnifique... said...

nana, nanti aku pk pe tip merawat sakit hati..haha..

niDa said...

x sangke kan zaman sekarang ni panty liner pn leh hilang kan skt kpale...