Wednesday, June 2, 2010

i am tagged!!

salam...
semalam saya telah di tag oleh Raja Ratu ...
terima kasih diucapkan kepada beliau kerana sudi men'tag' aimi di sini...=)
so hari ni nak jawab tag yg diberi tu...

1.Adakah anda happy sekarang?
of coz!!hepy sgt2...

2.Kenapa anda Happy?
sebab semalam puas g hang out dgn fren yg happening...
ASNISHAH nama dia...=)
lame xjumpa tau...
last jumpa mase saya kawen dulu....
pastu balik tu g jalan2 ngan hubby cayang kat uptown danau kota...
lagi satu hepy sbb dapat kasut, dress, ngan legging baru!!haha...

3.Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
bila dapat gelak2 dgn suami tercinta hari2...haha...
pastu bila dapat balik kampung...
pastu bila suami tercinta wat suprise n bagi present pape...=)
lagi satu!!bile perutku kenyang...lalalalalala~~~~~

4.Pernahkah anda menerima tag?
tidak!!!inilah kali pertama dari Raja Ratu...
lagipun i am a new blogger...
sape la yg kenal n sape la yg sudi nak tag muka comot ni ha...=P

5.Nyatakan warna yang anda suka.
merah yg sangat sexy n hot...
pink yg sangat sweet n girlish...
hitam yg sangat elegan n sofistikated...
brown yg sangat cool n trendy...
putih yg sangat suci n bersih...

6.Beritahu 9 orang yang anda mahu tag.

7.Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag. Tulis panjang bejela pon takpa.
najwa najjib - seorang sahabat yg baik n happy go lucky...kami berkongsi minat yg same...kami gila kamera n suka ketawa!!!
fadhilah salleh - besfren sejak tadika...eh, bukan2!!tadika kami gaduh gile...da darjah satu baru baik gila...she's educated person...suka gelak2...
nana amjis - kadang2 garang...pastu suka gelakkan orang...kadang2 dia akan jadi jujur sangat bila marah...
syafiqah sophia - comel lah dia...dia senyum kecik jek mulut die...
noris eka raudzah - si tunangan orang ni tidak matured...suka sangat gelak2...xreti nak marah...kalau dia marah pun orang xkan takut n ketawakan die...
suhailah sukri - dia suka jalan2 pastu saya rasa dia sangat suke tengok wayang....
mrs. camillo - suka membaca kot...pastu suka share ilmu ngan orang lain...baik hati...
syuhada zulkifli - dia comel...tapi kecil2 cili padi...dia sangat kreatif n hasil kerja tangan dia sangat cantik n berseni...
suraya fareha - saya sayang dia...dia baik sebenarnya tau...tapi kadang2 dia xnampak pun saya sebagai kawan dia...=(

8.Adakah anda happy dengan apa yang ada?
sangat2 happy!!saya dikurniakan seorang suami yg memahami, romantik, bertanggungjawab, sekepala, sporting n menyintai saya sepenuh hati dia...
saya happy sebab ada family yg sangat2 happening n bahagia...
saya juga happy kerana saya ada kawan2 yg sentiasa di sisi saya...

ok sudah selesai jawab tag dari Ratu ni...
kepada kawan2 yg kena tag tu, silalah jawab ye...
appreciate sangat kalau korang jawab n gtau la kat entry tu Aimi Zawiyah Azahari ni yg tag u all...
haha...sekali-sekala ingin popular...=)

sekian.. =D

2 comments:

Mrs Camillo said...

awak.. kite dah setahun tak kene tag! :D bakal menjawab tag anda!!!

Love2BeMagnifique... said...

haha...jawablah..
nanti bila2 tag saya lak ye..huhu...